Нова Година в Белек! Собствен транспорт! - Почивка в Белек, Анталия, Турция


Нова Година в Белек!
Собствен транспорт!

1 дни/ 1 нощи
Собствен Транспорт

Почивка Нова Година в Белек!<br> Собствен транспорт! -


цена: от 21.00 €

ИЗБЕРЕТЕ ХОТЕЛИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ ПО ПРОГРАМАТА:

Почивка в SHERWOOD DREAMS RESORT 5*
Белек, Анталия / Турция
цена от:
28 €
Почивка в MAXHOLIDAY HOTEL 5*
Белек, Анталия / Турция
цена от:
30 €
Почивка в LIMAK ATLANTIS RESORT - 5*
Белек, Анталия / Турция
цена от:
30 €
Почивка в ALVA DONNA EXCLUSIVE HOTEL & SPA - 5*
Белек, Анталия / Турция
цена от:
32 €
Почивка в LIMAK ARCADIA - 5*
Белек, Анталия / Турция
цена от:
35 €
Почивка в SPICE HOTEL & SPA 5*
Белек, Анталия / Турция
цена от:
38 €
Почивка в GRANADA LUXURY BELEK 5*
Белек, Анталия / Турция
цена от:
40 €
Почивка в IC SANTAI FAMILY RESORT 5*
Белек, Анталия / Турция
цена от:
42 €
Почивка в VOYAGE BELEK - 5*
Белек, Анталия / Турция
цена от:
44 €
Почивка в BELLIS DELUXE HOTEL 5*
Белек, Анталия / Турция
цена от:
52 €
Белек, Анталия / Турция
цена от:
54 €
Почивка в TITANIC DELUXE BELEK 5*
Белек, Анталия / Турция
цена от:
55 €
Почивка в SUSESI LUXURY RESORT 5*
Белек, Анталия / Турция
цена от:
60 €
Почивка в RIXOS HOTEL PREMIUM - 5*
Белек, Анталия / Турция
цена от:
67 €
Почивка в SUENO GOLF BELEK 5*
Белек, Анталия / Турция
цена от:
67 €
Почивка в CALISTA LUXURY RESORT - 5*
Белек, Анталия / Турция
цена от:
68 €
Почивка в CORNELIA DELUXE RESORT 5*
Белек, Анталия / Турция
цена от:
71 €
Почивка в SUENO DELUXE BELEK 5 *
Белек, Анталия / Турция
цена от:
76 €
Почивка в KAYA PALAZZO GOLF 5*
Белек, Анталия / Турция
цена от:
82 €
Почивка в CORNELIA DIAMOND GOLF RESORT & SPA - 5*
Белек, Анталия / Турция
цена от:
82 €
Почивка в REGNUM CARYA GOLF & SPA 5*
Белек, Анталия / Турция
цена от:
91 €
Почивка в MAXX ROYAL BELEK 5*
Белек, Анталия / Турция
цена от:
105 €Пакетните цени включват:

Собствен транспорт!


Пакетните цени не включват:

 • Новогодишна Гала вечеря!
 • Медицинска застраховка!
 • Застраховка "Отмяна на пътуване"! - Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ЗАД "Алианц България", гр.София, бул.Княз Ал.Дондуков №59, ЕИК 040638060, тел. +359 2 930 23 55!
 • При сключване на застраховка "Отмяна на пътуване", всеки турист полза 25 % отстъпка от цената и. Тарифи на застраховката може да видите по долу!
 • Разходи от личен характер!
 • Допълнителни екскурзии!


Условия за ранно записване:

 • Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена резервация и плащане до обявените за всеки хотел дати.
 • Не се допускат никакви промени при вече направена и платена резервация за ранно записване. При невъзможност на туриста да пътува при резервация за ранно записване, внесените и платени суми не се възстановяват.
 • В случай на отказ от пътуване при направена и платена резервация по ранно записване, сумата може да се използва за друга дата на пътуване с допълнително заплащане по стандартните тарифи, само ако са спазени сроковете за отказ от пътуване съгласно договор с клиента.


Общи условия:

 • Медицинската застраховка по пакетите за организирано пътуване е на ЗАД “ Алианц България”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 112, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, той му възстановява разходи до 100 (сто) Евро, независимо от размера на действително извършените и при условие, че събитието е покрито по условията на застраховката.
 • При настаняването в тройни стаи (TRPL; DBL + ex. bed), третото легло е допълнително, тип разтегателно и за него се заплаща по-малко.
 • При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни. Децата ползват намаления, само ако са настанени в стая с двама пълноплащащи възрастни.
 • Стаи с изглед към морето, се гарантират само след предварително направена резервация за такава и е възможно само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
 • Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите е до 12:00 ч. в деня на отпътуване.
 • В деня на пристигане преди 14:00 ч. и в деня на напускане след 12:00 ч. всички услуги в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки.
 • Броя на храненията в хотелите съответства на броя резервирани нощувки. При резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, ако хотелът е на all inclusive.
 • Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
 • Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
 • Туроператорът и местните партньори могат да указват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.


Допълнителна информация:

 • Начин на плащане: 30 % депозит при записване, доплащане 20 дни преди датата на отпътуване с изключение на резервации направени по ранно записване
 • Нобходими документи за пътуване: валиден международен паспорт
 • Деца пътуващи с един или без родители, представят нотарилна декларация от единия или двамата родители
 • Визов режим: няма изисквания за визи
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване според общите условия на ЗАД "Алианц България".
 • Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу и тя е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога са направени те. Ако има такова изменение, информация за стойността му се публикувана 20 дни преди датата на съответния полет и тази информация се предава на клиентите за този полет и те могат да заплатят тази горивна такса до 7 дни преди отпътуването в агенцията, където са направили резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/.
 • Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 600 долара на тон; Анталия: 600 долара на тон.
 • Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка София - Анталия /X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Анталия - София/.


Powered by Peakview.bg - B2B Туристически портал    


Global Holidays

 •   ул. Св. Св. Кирил и Методий 118-120

 •    Телефон: 0700 19 998

 •    Имейл: info@globalholidays.eu

         

Контакти

Global Holidays Y Copyright 2016 Всички права запазени

Общи условия за ползване
Translate k

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЯ ЗА ПОЧИВКА

Абонирай се за бюлетина ни и получи оферти и големи намаления за следващата ти почивка.

Тази информация няма да бъде предоставена на трети лица. Използва се единствено за да получите престоящи промоции